BESTÄLLA T-SHIRT MED TRYCK ONLINE

You are here:

Det är enkelt att beställa t-shirt med tryck online. Det du behöver förbereda är motivet som ska tryckas, i form av en bild i rätt skala eller vektorgrafik som kan reproduceras i valfri storlek. Du behöver också bestämma dig för vilken eller vilka t-shirt-modeller du vill trycka och i vilka färger och storlekar.

De flesta t-shirt tryckerier erbjuder hjälp för dig som vill beställa t-shirt med tryck online. Det kan gälla val av t-shirts eller frågor kring motiv och tryckmetoder. De vanligaste frågorna gäller originalet, dvs den eller de grafikfiler du skickar till tryckeriet, som måste vara i rätt format och storlek för att kunna bearbetas vidare.

Beställ och betala direkt

När du väljer att beställa t-shirt med tryck online samlas all information på ett ställe och minskar krånglet och risken för missförstånd. Du anger din kundinformation direkt i beställningsformuläret, komplett med leverans- och fakturaadresser. Du väljer också vilka t-shirtar du vill trycka och anger exakt modell, storlek, färg och antal.

Oftast kan du välja flera olika tryck för varje beställning. För varje motiv anger du storlek, färg och placering av trycket. För varje tryck ser du hur totalkostnaden ändras beroende på vad du väljer och du kan justera din beställning tills du är nöjd.

Slutligen kan du se totalkostnad för din beställning och välja betalningsmetod. Väljer du att betala med kort kan tillverkningen av dina beställda t-shirts börja så fort tryckfilerna är inskickade och du godkänt originalet.

Leverans direkt från tryckeriet

Så fort din beställning och dina tryckfiler är mottagna och du godkänt tryckeriets original kan tillverkningen påbörjas om de valda t-shirtarna finns i lager.

När du väljer att beställa t-shirts med tryck online brukar leveranstiden ligga på 2-3 veckor. Har du mer bråttom än så går det oftast att ordna expressleverans mot extra kostnad.

Kontakta gärna tryckeriet om du har frågor.