BILLIGA T-SHIRTS MED TRYCK

You are here:

Vill du ha billiga t-shirts med tryck ställs du inför en del svåra val. Ett lågt pris brukar i allmänhet göra att du får en sämre produkt av lägre kvalitet. I hög utsträckning är det omöjligt att göra någonting åt. I slutändan behöver du välja någonting som är tillräckligt bra, men som ändå inte kostar för mycket.

Att hitta billiga t-shirts är ingen större konst. Det finns ett överflöd av modeller sydda i fabriker med tvivelaktig personalpolitik och i tunna tyger som knappt klarar att åka tvättmaskin utan att tappa formen eller gå sönder. De håller dock knappast för tryck.

Måste gå att trycka på

När du ska köpa billiga t-shirts med tryck behöver du se till att de går att trycka på. Det betyder att tyget måste ha en viss tjocklek för att färgen ska ha något att fästa på. De allra tunnaste och billigaste tygerna går bort direkt av det skälet.

En t-shirt med tryck måste också hålla formen. Att lägga pengar på tryck blir lite meningslöst om tyget töjer sig. Om tyget inte är tillräckligt starkt och formstabilt riskerar trycket att dras ut och tappa formen eller spricka helt. Resultatet blir pengar i sjön med ett tryck som inte gör någon nytta och kläder som får kasseras snabbt eftersom de tappar formen och blir fula.

Fråga ditt tryckeri

Allting har en gräns. När det gäller billiga t-shirts med tryck bör du alltid rådfråga ditt tryckeri innan du köper in kläder, i synnerhet när det gäller billiga kläder som förmodligen inte håller högsta kvalitet.

Ditt tryckeri vet helt säkert vad som är lämpligt att trycka på och inte. Förmodligen kan de ge dig egna rekommendationer och hjälpa dig med inköp av billiga t-shirts av tillräckligt hög kvalitet för att de ska hålla både för tryck och för många användningar.