T-shirt med tryck

T-shirt är ett populärt plagg och funkar bra både lite mer uppklätt och avslappnat. För ett företag finns det många användningsområden; du kan använda det som reklamprodukt, arbetskläder för de anställda eller till events/fester eller liknande.

Började som underkläder

T-shirtens ursprung är inte helt kartlagt men man tror att den har sitt ursprung som underkläder inom armén under första världskriget. T-shirt med tryck dök dock inte upp först under 1950-talet och fick sitt uppsving under 60-talet. Senare i slutet av 60-talet kom nya tekniker som gjorde det lättare med tryck på t-shirt och många rockband hakade på trenden och började sälja t-shirts för sina band.  

Designa egen t-shirt med tryck

Idag är det enkelt att beställa t-shirt med tryck online. Du laddar upp ditt önskade tryck och väljer färg och modell sen är det klart. Många företag gillar att trycka upp t-shirt med deras logga, varumärke eller ett citat som de sedan kan dela ut för att få marknadsföring när mottagaren bär deras t-shirt i olika sammanhang.

Det viktigaste rådet vi kan ge till företag som önskar beställa t-shirt med tryck är att tänka på mottagaren. Viktigast är att ni får mottagaren att vilja använda er t-shirt. Används den inte får ni ingen exponering av er logga. Designa därför en t-shirt som passar mottagaren.

När ska vi välja t-shirt med tryck som företag?

T-shirt med tryck fungerar i flera sammanhang för företag. Ni kan köpa in dessa som reklamprodukter att dela ut till potentiella kunder på en mässa eller liknande. Ett annat populärt användningsområde är som arbetskläder till de anställda.

En t-shirt med tryck är både bekväm och snygg att använda och det finns bra med utrymme att trycka sin logga eller annan text man önskar.

För företag i servicebranschen är det ett bra sätt att förenkla för kunderna att snabbt se vilka som arbetar där. Glöm bara inte att även ha långärmade alternativ för kalla dagar som även de pryds med er logga för snabb igenkänning.

Logga på t-shirt

Att trycka sin logga på t-shirt är enkelt men det kräver en del förarbete. Det är bra att tänka igenom färgval, modell på t-shirt, antal ni behöver, vilken kvalitet ni önskar m.m innan ni beställer. Be att få se ett exempel på hur loggan ser ut på den t-shirt ni valt innan ni skickar till tryck då det kan vara så att en del färger man tänker passar ihop inte gör det i slutändan.